miercuri, 1 iulie 2009

Vineri, 3 iulie


19.00 Te iubesc de mult / Il y a longtemps que je t’aime, de Philippe Claudel Franţa, 2008, 110 min. (proiecţie interior)



După 15 ani petrecuţi în închisoare - timp în care familia nu a vrut să aibă de-a face cu ea - Juliette este eliberată. După câteva întrevederi, sora ei mai mica, Lea, decide să o găzduiască.



21.30 Cea mai fericita fata din lume, de Radu Jude, 2009, 100 min. (proiecţie în aer liber)



Delia, o fată de 18 ani dintr-un orăşel românesc, este norocoasa câştigătoare a unei campanii de promovare organizată de o companie producătoare de băuturi răcoritoare: cu doar trei etichete de pe sticlele de suc, Delia a câştigat o maşină foarte scumpă. Fericita câştigătoare, însoţită de părinţii ei, va trebui să pornească spre capitală pentru a filma o reclamă care s-o arate pe Delia ţării întregi, drept dovadă că toată campania a fost pe bune. Pe drumul spre Bucureşti, în familie se iscă un conflict
...

23.30 13 negru / 13 Tzameti, de Gela Babluani, Franţa, 2005, 93 min. (proiecţie în aer liber)



Sebastian este un emigrant de 20 de ani care duce o viaţă sărăcăcioasă, de muncitor în construcţii. Viaţa lui se complică în momentul în care urmează instrucţiunile dintr-o scrisoare care nu-i era adresată, intrând într-un joc pe viaţă şi pe moarte pentru o mare suma de bani.

(sursa: Cinemagia)

Niciun comentariu: